Гледайте втори епизод от втори сезон на криминалния сериал в четвъртък от 21.00 ч. по NOVA

Нолън е назначен за партньор на новия детектив Ник Армстронг и той няма търпение да започнат да работят заедно. Армстронг е ексцентричен и нестандартен детектив, който не гледа с пренебрежение на униформените ченгета. Първият им случай е бруталното убийство на ученик в дома на баща му, където са намерени наркотици. Разследването води до неочаквана среща със стара любов.

В същото време Чен също все още е разстроена от партньора си Тим Брадфорд, защото той не й позволява да носи къси ръкави, въпреки че е издържала междинния изпит.  Но на Брадфорд ще се наложи да преглътне гордостта си и неохотно да приеме помощта на полицай Чен. Той се подготвя за изпита си за сержант и среща трудност с четенето и запомнянето на десетки книги и учебници.

Фалшиви полицейски служители в „Новобранецът“

Междувременно хазяинът на Джаксън Уест е арестуван и полицаят е изгонен от апартамента си, като остава без дом. Тъй като няма къде да живее, той трябва да избере ново жилище в рамките на един ден и се опитва да се премести в парка с караваната на Смит. Чен обаче научава за затрудненото му положение и му позволява да се премести в нейния апартамент.

Не пропускайте развръзката във втори епизод на втори сезон на криминалния сериал „Новобранецът“ този четвъртък от 21.00 ч. по NOVA.