Гледайте романтичния филм „Любов от миналото“ от 14.00 ч. и приключенската лента „Братята тигри" от 16.00 ч. тази събота по NOVA

В събодния следобед зрителите на NOVA ще се потопят в емоционалната атмосфера на романтиката и любовта чрез лентатана режисьора Дейвид Страсър „Любов от миналото“. Във филма ще получим интересни стилни съвети от страстна модна стилистка, която се налага да замени вселената на забързания кипящ мегаполис, Ню Йорк, центъра на американската модна индустрия, за малко провинциално градче. Роуз получава странно наследство от своята баба – винтидж магазин за дрехи в родния си град в провинцията, за който трябва да реши дали да го затвори или да се опита да му даде втори шанс. След случайна среща с ученическата си любов Кол Мърфи, дилемата е още по-голяма за 30-годишната стилистка. Кол я провокира и се опитва да я убеди да възстанови магазина, като смени концепцията му. Предложението му е Роуз да стартира благотворителна кауза и да помага на хора в нужда, които не могат да си позволят нови дрехи. Ще успеят ли двамата да си припомнят старите чувства и ще осъзнаят ли, че може би не само магазинът заслужава втори шанс в живота?

По-късно от 16.00 ч. филмовото приключение ще отведе зрителите в екзотичните джунгли и древни руини на Френски Индокитай с „Братята тигри”. Лентата е още една успешна творба, посветена на животните, от режисьора Жан-Жак Ано, познат с  работата си по приключенския екшън "Мечката".

"Братята тигри" предлага завладяваща история, разказана през очите на четириногите главни герои - тигърчетата близнаци Кумал и Санга, които са разделени скоро след раждането им, когато небезизвестният ловец Ейдън Макрори (Гай Пиърс) убива баща им. Кумал е откаран в цирк, където е жестоко дресиран. Санга в началото има повече късмет - той се озовава в луксозното имение на френски правителствен чиновник. Но поредица от непредвидими обстоятелства в крайна сметка води до озоваването на Санга в ръцете на човек, решен да го превърне в агресивен боец. Години по-късно братята отново се събират, но насила изправени един срещу друг като врагове на арената. Свидетел на тяхната съдба, ловецът Макрори изживява сериозна криза на съвестта и решава да ги спаси. Дали неговите усилия ще се увенчаят с успех?

Не пропускайте романтичния филм „Любов от миналото“ от 14.00 ч. и приключенската лента „Братята тигри" от 16.00 ч. тази събота по NOVA