Гледайте премиерните заглавия „Достойна за принц“ от 12.30 ч. и „Някой, някъде там“ от 14.15 ч. в неделя по NOVA

Романтичен, изпълнен с приключения и силни емоции, кино следобед предстои в неделния ден в ефира на NOVA. Старт поставя премиерната романтична комедия „Достойна за принц“ от 12.30 ч., в която зрителите ще могат за проследят перипетиите, пред които е изправена амбициозната модна дизайнерка Синди. Нейният талант стои като творческата сила зад голямо име в бранша, но тя копнее да успее сама. Синди е наета да облече дамите от богато семейство, което е домакин на предстоящ благотворителен бал, но животът й претърпява неочакван обрат, когато принц Ронан е поразен от нейната красота и забелязва таланта й като дизайнер. Има ли шанс да се развие романтиката между тях и ще попречи ли кралската титла на връзката им?

По-късно от 14.15 ч. следва още едно премиерно заглавие - романтичният филм „Някой, някъде там” на режисьора Джим Клиф. Историята в лентата е базирана на действителността и ще е интересна за всички, които се опитват да открият своята истинска романтична половинка. Чарли е млада дама, която основава и развива приложение за запознанства. Въпреки, че тя помага на стотици да намерят любовта, нейният живот е пълна каша. След публична раздяла с приятеля й, който пише статия за връзката им, компанията й е близо до фалит. За да спаси фирмата си, тя трябва да вземе бързи и адекватни мерки. Но какви са те? Чарли е убедена от един от нейните служители да се срещне с Лиъм, който работи по връзки с обществеността и медийни кризи. Самоувереният и иновативен маркетинг експерт й препоръчва, вместо да се крие, да се фокусира върху новите функции в приложението. Съветът, който никак не допада на младата жена е тя да се изправи срещу критиките, като открито излезе и използва приложението публично. Първосигнална реакция на Чарли е да откаже, но в крайна сметка осъзнава, че наистина се нуждае от помощта на Лиъм и неговите компетентни съвети. Защо той инвестира време и енергия, за да накара Чарли да обърне ситуацията? Чисто професионално ли е ангажиран или младят мъж желае нещо повече? Дали решението на проблемите им не е било пред тях през цялото време…? 

Не пропускайте развръзките в премиерните заглавия „Достойна за принц“ от 12.30 ч. и „Някой, някъде там“ от 14.15 ч. тази неделя по NOVA