Не пропускайте последния дейли епизод на VIP Brother този петък от 20.00 ч. по Нова

В един от последните епизоди на VIP Brother Образцов дом станахме свидетели на още една невероятна иновация във формата. За първи път в 10-годишната история на Big Brother зрителите имаха възможност да говорят със своите любимци по телефона, докато те са в Къщата. Албена отнесе равно количество критики и похвали, а при останалите добрите думи преобладаваха. Зрителка просълзи Влади, като му предложи апартамента на дъщеря си, в случай че няма къде да остане като излезе.

Междувременно, след напускането на Людмила, в Къщата се възцари мир. Албена стана по-спокойна, според останалите и те побързаха да я приобщят в разговорите, а Кали я помоли за съвети с тренировките. Малко по-късно пиперливият език на Вулева обаче не издържа и тя заяви на Елена, че има съмнителна професия и според нея е стриптизьорка.

Big Brother проведе анкета във Facebook страницата и сайта на формата, където поиска от феновете да категоризират съквартирантите по метода „кой е най...”.  Така например зрителите определиха Албена Вулева като най-голямата клюкарка в Къщата, Кали за най-двулична, а Елена Кучкова за най-глупава. Тази вечер Съквартирантите се сблъскаха със зрителската „любов”, а всеки „най” в съответната категория отнесе кофа боя по главата от неговия подгласник. Звездите трябваше да познаят всеки „най”, а наградата, в случай че имат над 50% верни отговори, беше бира, вино, шампанско, цигари и торта.Тачо бе най-мобилизиран от наградата, а Елена Кучкова за малко не провали мисията. В крайна сметка те се увенчаха с успех, но радостта им не продължи, защото Big Brother ги изненада с безалкохолна бира и детско шампанско.

Дали Big Brother е подготвил още изненади за Съквартирантите преди големия финал на 17 ноември, ще разберем в дейли епизода на VIP Brother Образцов дом този петък от 20.00 ч. по Нова.