„На кафе” с любимата звезда на България Влади Въргала

„По време на участието във VIP Brother не мислех дали ще спечеля, мислех какъв е смисълът на това да си в Къщата. Наистина Бог ми помогна да се случи”, разказа в „На кафе” Влади Въргала в първото си интервю, броени часове след като зрителите определиха той да бъде любимата звезда на България

По думите му в Къщата се преодоляват дребни битови теми и вълнения в името на нещо, което повече си заслужава. „Имаме планове за себе си и близките си, а има един, който има планове за абсолютно всички и ние сме част от големия план”, коментира победата си той, която според него е свързана и с нова отговорност. 

Влади Въргала призна, че на финала дори не е искал да напусне Къщата, обяснявайки този факт с принципа на Стокхолмския синдром, при който жертвата се привързва към похитителя си. „Там вече бях вкъщи и вече се бяхме опознали”, заяви той. Трудно е да се обясни какво е изпитанието за тези, които не са били вътре, добави любимата звезда на България. Влади Въргала призна, че за него един от най-емоционалните моменти в шоуто е влизането на близките на Съквартирантите в Къщата.

Вижте повече във видеото, а целия разговор гледайте в „На кафе” в NovaPlay. В студиото обратите и събитията във VIP Brother 2014 анализират също постоянните коментатори Маги Желязкова, Кристина Патрашкова и Антон Стефанов.