Не пропускайте Big Brother All Stars тази вечер от 20.00 ч. по Нова

Съквартирантите в Къщата ще останат без бюджет, без топла вода, а остатъка от седмицата ще трябва да изкарат само с базови продукти. В епизода на Big Brother All Stars тази вечер по Нова зрителите ще видят каква е причината за свръх строгата санцкия на Big Brother, както и реакциите на Съквартирантите. 

Същевременно феновете на предаването във Facebook определиха Емо Каменов като най-забавния Съквартирант. Това автоматично го нагърби със задачата да изпрати двама от участниците на „бунището за звезди”, където трябва да останат до второ нареждане. В мразовита ноемврийска вечер „наказаните“ Съквартиранти се топлят, като горят кашони, обличат се със стари дрехи и трябва да спят на двора. Храната им е под формата на огризки и е толкова, колкото останалите решат. 

Big Brother ще прояви и своята благосклонност, като даде шанс на двама Съквартиранти да се освободят от оковите. Кои са те зрителите ще разберат в Big Brother All Stars тази вечер от 20.00 ч. по Нова.

По-късно водещата на „Голямата уста” Венета Райкова ще влезе на живо в Къщата, за да възложи провокативна мисия на нейните обитатели. Модни експерти ще коментират стила на звездите в студиото. Не пропускайте и „Голямата уста“ от 22.00 ч. по Нова.