Домсъветът ще спаси един от номинираните, не пропускайте Big Brother All Stars по Нова

Неочаквана изненада предстои още в първите минути на живото предаване Big Brother All Stars тази вечер - елиминации, след които една звезда ще напусне Къщата. Big Brother ще съобщи на Съквартирантите кои са номинираните, а един от тях ще бъде изгонен по силата на зрителския вот, още преди да е отминал шокът от номинацията. 

В студиото с водещ Ники Кънчев Домсъветът в състав Албена Вулева, Евгени Минчев, Никол Станкулова и Славена Вътова ще получи възможността да спаси един от номинираните. Останалите ще имат само един час, за да мотивират зрителите да гласуват.

Междувременно през изминалата седмица Петя Буюклиева и Емил Каменов даваха постоянни поводи за обсъждане сред Съквартирантите. За по-малко от две седмици естрадната прима се превърна в най-коментирания Съквартирант. Чувствата, които тя предизвиква у останалите, варират от пълна неприязън и нетърпимост до симпатия и абсолютно приемане. Емо Каменов е известен в Къщата с вулгарното си поведение и ако в началото почти всички се забавляваха с шегите му, то довечера зрителите ще видят как търпението им се изчерпва. 

Дали поведението на Емо и Петя ще донесе номинация и кой ще напусне Къщата след елиминацията – не пропускайте Big Brother All Stars на живо по Нова.