Ред ще бъде предаден от своя екип в епизода на премиерния криминален сериал тази вечер от 21.00 ч. по Нова

Неочаквани обрати ще поставят под съмнение добрите отношения между приятели в премиерния криминален сериал „Черният списък”. В епизода на трилъра тази вечер по Нова Реймънд „Ред” Редингтън ще започне да се съмнява в лоялността на своето близко обкръжение.

Междувременно Ред и Лиз са ангажирани с търсенето на доктор Джеймс Ковингтън - поредния криминално проявен от „Черният списък”, чиито действия ще надхвърлят представите за границата на човешката жестокост. Жертви на престъпленията на именития хирург са  влиятелни и богати хора, които биват подложени на неописуема болка - органите от телата на жертвите биват изземвани още докато са живи.

Какви са причините за неговата жестокост? И какви действия ще предприеме Ред срещу предателя в своя екип?   Отговорите ще  научите в епизода на премиерния криминален сериал „Черният списък” от 21.00 ч. по Нова.

Ако сте пропуснали епизод от премиерния хитов криминален сериал – можете да го гледате отново в NovaPlay, а в официалния канал на „Черният списък” във Vbox7.com ще откриете и още интересни видеа. 

Същевременно „Черният списък” има специална задача към почитателите на криминалния жанр и приключенията – в специална Facebook активност на страницата на Нова телевизия. Включете се в предизвикателството и станете истински „Facebook агент на специални служби” тук