"Спайдърмен" ще се бори с престъпността в първия ден от четвъртата седмица на звездната кампания

Емблематичната за KINO NOVA звездна кампания "Треска за Оскари" продължава с пълна сила излъчването на отличени от Академията ленти. Четвъртата седмица на поредицата ще започне с любимия екшън "Спайдърмен" с две номинации за "Оскар". Студентът Питър Паркър (Тоби Макуайър), ухапан от генетично модифициран паяк и след това сдобил се със свръхчовешка сила, ще се бори с престъпността тази вечер от 21.00 ч. по KINO NOVA.

"Студена планина" е перфектният избор за зрителите, които ще бъдат на любовна вълна във вторник. Романтичната драма разказва историята на ранения войник Инман (Джъд Лоу), който се отправя към дома след изпълнение на задълженията си в Гражданската война, за да бъде с любовта на живота си Ада (Никол Кидман). Филмът с "Оскар" за Най-добра женска поддържаща роля за Рене Зелуегър ще достави неподправено удоволствие на ценителите на стойностните кино заглавия отново по KINO NOVA. 

Хронологичната подредба на лентите от "Треска за Оскари" ще отведе зрителите в края на първото десетилетие на новия век с филма на Куентин Тарантино "Гадни копилета". Действието на драмата с осем номинации и една награда "Оскар" се развива по време на Втората световна война, където отряд американски войници евреи са вербувани и изпратени в окупираната от нацистите Франция. Ще успее ли лейтенант Алдо Рейн (Брад Пит) да всее ужас във враговете си с екипа от войници, зрителите ще видят в неделя, 19 февруари, от 21.00 ч. 

Други отличени филми, които ще привлекат вниманието в четвъртата седмица на "Треска за Оскари", са "Отблизо" на 15 февруари с Джулия Робъртс, Джъд Лоу, Натали Портман и Клайв Оуен, "Късметлията" с участието на Ръсел Кроу и Рене Зелуегър на 16 февруари, "Добрият пастир" с Мат Деймън, Анджелина Джоли и Робърт Де Ниро на 17 февруари, както и "Трансформърс" на 18 февруари с Шая Лебьоф и Меган Фокс.

Не пропускайте блестящата селекция на филмови заглавия, отличени от Академията, в "Треска за Оскари", всеки ден от 21.00 ч. по KINO NOVA. 

Повече информация за филмите можете да откриете в сайтовете на KINO NOVA и NOVA, a най-запалените киномани ще имат възможността да спечелят невероятни награди на Facebook страницата на KINO NOVA.