Калин Врачански, Стоян Радев, Валери Йорданов, Боряна Братоева и Симеон Лютаков влизат в предстоящите епизоди на българския исторически сериал

Нови драматични събития бележат съдбата на героите в историческата сага “Дървото на живота” - всяка делнична вечер от 21.00 ч. по NOVA. Действието във втори сезон на историческия сериал ще пренесе зрителите в един от най-трудните периоди за България - от 1918 до 1925 година. Бруталността на епохата, крахът на националните идеали и надежди, разслоението на обществото още повече ще нагнетят отношенията в дома на семейство Вълчеви и ще ги тласнат към нови разрушителни конфликти.

В предстоящия  епизод на историческата драма тази вечер по NOVA двама от братята Вълчеви ще се озоват от противоположните страни на барикадата по време на Войнишкото въстание през 1918 година. Подполковник Йордан Вълчев получава заповед да потуши бунта, а брат му Христо, който е освободен от затвора, където излежава присъда за социалистическа пропаганда, застава на страната на метежниците заедно с Александър Стамболийски.

Междувременно в дома на семейство Вълчеви във Видин назряват не по-малко важни събития. Между съпругата на Йордан Вълчев Яна и един от затворените в града френски военнопленници – Жак Боало, започват да припламват любовни искри. Илия се чувства вече пълновластен господар на семейното имущество, но успехът му е помрачен от отношенията му с Божура, която междувременно е станала негова съпруга.

В главните роли в сериала зрителите отново ще видят Христо Шопов, Владо Карамазов, Башар Рахал, Моньо Монев, Мария Каварджикова, Койна Русева, Теодора Духовникова, Луиза Григорова, Анастасия Ингилизова, Гергана Данданова. Сред попълненията в звездния актьорски състав на втори сезон на сериала са Калин Врачански, Симеон Лютаков, Стоян Радев, Валентин Танев, Валери Йорданов, Боряна Братоева, Явор Веселинов, Борислав Захариев – Боби Турбото. В ролите на актуалните исторически личности княз Фердинанд, Александър Малинов и Александър Стамболийски пък влизат Добрин Досев, Красимир Куцупаров и Светлин Стоилов.

Дали семейство Вълчеви ще оцелее в епохата на исторически катаклизми, или ще станем свидетели на края на фамилията? Не пропускайте първи епизод на втори сезон на "Дървото на живота" тази вечер от 21.00 ч. по NOVA. 

Актуални новини за сериала ще откриете на уебсайта на NOVA.