Траки победиха Славяни в номинационната битка

Тази вечер се проведе и втората номинационна битка за седмицата в „Игри на волята: България“. Тя изправи един срещу друг племената на Траки и Славяни. Отборите трябваше да изберат един играч, който да се качи на кокили, а останалите да го придържат и така да минават по шестте платформи по трасето. На платформите имаше дискове, които играчът трябваше да събира и на финалната платформа да вкара 10 от тях в мрежата. Славяни избраха на кокилите да е Марешка, а за Траки това беше Александър. Траките стигнаха по-бързо до последния етап, където Александър успя много бързо да вкара своите дискове и племето взе абсолютна победа с 10:0!

Прабългари номинираха Гичка в „Игри на волята: България“

Ситуацията в племената продължава да се заплита. При Прабългари напрежението между Гичка и Юлиян продължава, което не се отразява добре и на останалите. Дали наистина Юлиян иска тя да се завърне от битка и да е „бушон“ или стратегията на учителя е да отстранява една по една жените в племето? В племето на Траки, разделението на весели и сериозни вече е ясно очертано и когато веселите искат да се забавляват, сериозните странят от тях. Дали Умните ще намерят общ език или всичко вече е ясно и те няма как да са единни? Йоана от Славяни не взе участие в битката днес, заради контузията която получи вчера. Дали най-малката от племето ще се завърне в играта или всичко за нея приключи?

Марешка спечели женската капитанска битка в „Игри на волята: България“

След края на битката беше време за съвет. Амелия – Мира отново събра най-много гласове и се превърна в играча получил най-много негативни гласове в шоуто до момента. Основните причини за номинациите бяха, че останалите продължават да я смятат за най-слабия играч и че трудно се вписва в колектива. Дали Амелия – Мира ще успее да се справи с втори войн от Прабългари, ще разберем утре вечер от 21.00 ч., когато Гичка и Амелия – Мира ще се борят за оставане в приключенското състезание.

Утре, веднага след шоуто от 22.00 ч. е и коментираното студио на „Игри на волята“. В него тази седмица специални гости са шеф Иван Манчев и шампионът в гимнастиката Йордан Йовчев. Освен анализ на седмицата, ще видим как постоянните коментатори, Ваня Джаферович и Георги Милков, се справят с една от битките на шоуто. Кой от двамата ще се справи по-добре, както и какви ще са първите думи на напусналия шоуто, ще разберем в „Игри на волята: студио“ в петък вечер.

Всичко за предаването следете на страницата на NOVA, както и във Facebook и Instagram.