Атанас и Георги ще се борят за оставане в шоуто

Стратегията на Александър най-накрая проработи. Тази вечер Траки загубиха битката и трябваше да номинират. Въпреки, че преди да излязат на Арената, Радостина и Ана Мария споделиха с Добрин и Александър, че вече не са съгласни да губят и да номинират, племето все пак загуби битката. Дали беше умишлено или Славяни бяха по-добри, няма как да сме сигурни. Битката беше за сила и в нея по шест играча от племе трябваше да държат гюле вързано за въже от всички страни. Славяни издържаха 39 минути и освен, че запазиха целостта си, получиха кора с яйца за награда.

Изненадваща номинация за Георги в „Игри на волята: България“

В номинациите на Траки нямаше никакви изненади и единодушно номиниран беше Атанас. Причини на племето бяха, че той е в основата на разделението и не го смятат за силен играч, а Добрин стигна и по-далеч като сподели, че според него Наско избива комплекси. Как ще се справи Атанас в битката с Георги, ще разберем утре вечер от 21.00 часа в елиминационната битка.

Веселин спечели закуска за Славяни в „Игри на волята: България“

Тази вечер стана ясно, че Йоана не се чувства добре и иска да напусне шоуто по собствено желание. Дали крехката славянка ще се откаже от битката за 200 000 лева или племето ще я убеди да остане в играта, ще разберем утре вечер.

Утре вечер е и „Игри на волята: студио“, в което ще чуем първите думи на напусналия шоуто участник и какво смята той за играта и участието си в нея. Освен това гост – коментатори ще сa бременната диетоложка Енджи Касабие и златното момиче по художествена гимнастика Християна Тодорова. Двете ще споделят своето мнение за шоуто, фаворитите си и какво мислят за развръзките в отношенията. Студиото започва в 22.00 часа по NOVA.

Всичко за предаването следете на страницата на NOVA, както и във Facebook и Instagram.

  1. Получавайте безплатно най-важното от деня в пощата си