Темите и гостите в сутрешния блок от 6.30 ч. по NOVA

След месеци пауза – как ще отворят заведенията? На живо – какви мерки ще се спазват? 

Изправени ли сме пред криза с ваксините? След острата реакция на здравното министерство срещу AstraZeneca - какво да предприемем? Как ще продължи масовата имунизация? 

Все повече българи – с кожни проблеми заради маските. Какво представлява маскнето и кой тип предпазни средства щадят най-силно лицето ни? Отговорите в „На твоя страна”. 

Отново агресия между деца. Лекари спасиха живота на 14-годишно дете, наръгано с нож от свой връстник.

Опасност отвисоко. Мазилка рухна на тротоар в столицата. Кой и как поддържа фасадите – Румен Бахов на проверка по Ваш сигнал.

Призив за 325 лева. Спортисти с увреждания принудени да молят за помощ, за да могат да участват в състезания. 

Да издирваш престъпници. Говори полицаят, консултирал актьорите от най-новия криминален сериал по NOVA „Отдел Издирване”.

Спортът като средство за дипломация. За пробивите в таекуондото и състезанията по време на пандемия – гостува Слави Бинев.

Покана за театър. Мариус Куркински пред NOVA преди премиерата на спектакъла „Двубой” в Народния театър.

Коментирайте темите на Facebook страницата на предаването, а отговорите на въпросите ще научите само в "Здравей, България" в четвъртък, 25 февруари, от 6.30 ч. по NOVA. Дискусиите, коментарите и новините в "Здравей, България" можете да слушате и по Радио NOVA NEWS в София, Велико Търново и Кюстендил.