Новите заглавия, за които може да гласувате в кампанията, вече са на сайта https://greatmonday.bg

Екшън-комедията спечели безапелационно оспорваната филмова надпревара в първата седмица на „Великият понеделник”.

Тази вечер от 21.00 ч. Дуейн Джонсън-Скалата ще облече банския на най-известния спасител Мич Бюканън във филмовата версия на култовата класика от 90-те „Спасители на плажа“. Компания в горещото лятно приключение ще му правят сладкото изкушение на Холивуд Зак Ефрон, индийската красавица Приянка Чопра и очарователната Александра Дадарио. В лентата зрителите ще си припомнят и звездите от култовия сериал – Памела Андерсън и Дейвид Хаселхоф.

Истински приключения в първата седмица на „Великият понеделник“

Дуейн Джонсън е натоварен с нелеката задача да възвърне старата слава на смелите спасители, а на помощ ще му се притече самоувереният, но крайно несериозен Мат Броуди (Зак Ефрон). Съдбата му е подготвила още една изненада – неочаквана среща с прелестната Виктория Лийдс (Приянка Чопра), чиято поява ще доведе до взривоопасна комбинация от престъпления. Ще успее ли екипът на Мич да предотврати намеренията на красивата индийка, предстои да разберем тази вечер от 21.00 ч. по KINO NOVA.

Любителите на качествените филми ще могат да направят своя избор на специалния сайт на „Великият понеделник“ https://greatmonday.bg. Освен че ще поемат контрола над ефира, зрителите по традиция ще могат да спечелят и много интересни награди. Всяка седмица двама от гласувалите ще получат страхотни брандирани тениски, а в края на кампанията трима от всички дали своя глас по време на кампанията, ще спечелят голямата награда – домашна ретро машина за пуканки.

Феновете могат да избират своя фаворит и през Facebook страницата на канала, а филмът, събрал най-много гласове, ще бъде излъчен следващия понеделник, 19 юли, от 21.00 ч. по KINO NOVA.

„Великият понеделник“ дава възможност на феновете да избират заглавието, което да гледат всеки понеделник от 21.00 ч. по KINO NOVA. През лятото на 2013 г. властта за първи път бе дадена в ръцете на зрителите, а първият сезон на кампанията бе отличен с бронзова награда Effie в категорията „Медийна реклама“.

Следете „Великият понеделник“ в ефира на KINO NOVA и на Facebook страницата на KINO NOVA.