Изберете своя фаворит на сайта на https://greatmonday.bg

Адреналин, много екшън и завладяващи емоции ще предложат филмите в първата седмица на емблематичната кампания „Великият понеделник“. Един срещу друг се изправят екшънът „Робин Худ: Началото“ и комедията „Спасители на плажа“, а киноманите ще могат да изберат коя от двете ленти да гледат следващия понеделник (12 юли) от 21:00 ч. по KINO NOVA.

Първият филм, който влиза в надпреварата, е приключенският екшън „Робин Худ: Началото“. Лентата с режисьор Ото Батхърст и продуцент Леонардо Ди Каприо предлага осъвременен прочит на историята за най-благородния крадец. Легендите за Робин Худ се носят от повече от 800 години, но каква е била истинската му история и как е успял да се превърне в такъв символ? В ролята на каления в боя кръстоносец Робин влиза Тарън Еджъртън, а в неговия командир-мавър – Малкият Джон се превъплъщава Джейми Фокс. Двамата смели мъже ще се вдигнат на бунт срещу шерифа на Нотингам (Бен Менделсон) и корумпираната английска корона, за да донесат справедливост за живеещите в крайна нищета жители на града.

Комедията „Спасители на плажа“ е второто предложение, за което зрителите могат да гласуват в първата седмица на „Великият понеделник“. Дуейн Джонсън се превръща в най-известния спасител Мич Бюканън във филмовата версия на култовата класика от 90-те години „Спасители на плажа“. Той ще опита да върне старата слава на безстрашните спасители, а компания в това горещо приключение ще му прави увереният Мат Броуди (Зак Ефрон). Съдбата ще изправи на пътя на Мич и прелестната Виктория Лийдс (Приянка Чопра), чиято поява носи взривоопасна комбинация от престъпления. Той, разбира се, няма да остане безучастен и заедно с останалите от своя екип ще се нагърби със сложната задача да предотврати опасните намерения на красивата индийка.

От днес феновете на седмото изкуство могат да изберат своя фаворит в сайта на „Великият понеделник“ – https://greatmonday.bg/ или чрез Facebook страницата на KINO NOVA. Лентата, събрала най-много гласове, ще бъде излъчена в понеделник (12 юли) от 21:00 ч. по KINO NOVA. По традиция всяка седмица гласуващите зрители в кампанията „Великият понеделник“ имат шанс да спечелят брандирани тениски, а в края на кампанията трима от всички гласували ще получат една от големите специални награди – професионална машина за пуканки, с която домът се превръща в истински киносалон.

Не пропускайте най-интересното от „Великият понеделник“ по KINO NOVA. Повече информация за кампанията следете и във Facebook страницата на филмовия канал.