Най-забавното предаване започва тази вечер в 20:00 ч, по NOVA

Забраненото шоу на Рачков“ започва с грандиозен цирков спектакъл, пълен с много смях, тази вечер в 20:00 ч. по NOVA. Култовият водещ Димитър Рачков се завръща на бял кон с още повече емоции, още повече забавни моменти, повече скечове и много музика. В първото предаване за сезона темата ще бъде „Цирк“, а под прожекторите на шоуто освен най-известните циркови артисти у нас, зрителите ще видят любими актьори и певци.  

Джуди Халваджиян – за изненадите във втория сезон на „Забраненото шоу на Рачков“

„Отново ще бъдем актуални с темите, именно затова първата ни е „Циркът“. На сцената ще оживее магията на това изкуство, благодарение на специалните ни гости от легендарната фамилия Балкански. Ще има клоуни, изненади, атрактивни номера и много емоции“, разкри в студиото на „Събуди се“ продуцентът на предаването Джуди Халваджиян.

Той издаде и още интересни неща за предстоящия сезон и обеща на зрителите повече забавление през новия сезон. „Тази есен в “Забраненото шоу на Рачков“ ще представим „Лудата стая“. Това е стая, която никога не стои на едно място, а за актьорите, които ще правят скечове в нея, ще бъде истинско и смешно предизвикателство“, допълни Джуди Халваджиян.

Маги Халваджиян: Предстоят изненади в новите сезони на „Маскираният певец“ и „Забраненото шоу на Рачков“

Кои ще са другите гости на Рачков на старта на предаването? Кой пръв ще влезе в „Лудата стая“? Какви циркови номера са подготвили гостите от фамилия Балкански? Какви музикални изненади ще поднесат Рафи и бендът „Найс Ту Митю“? – предстои да стане ясно в най-забавния старт в телевизионния ефир тази вечер от 20:00 ч. по NOVA.

Не пропускайте „Забраненото шоу на Рачков“ тази вечер от 20.00 ч. по NOVA!

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Забраненото шоу на Рачков“ за актуални новини. Епизоди от предишни сезони на предаването можете да откриете в "Забраненото шоу на Рачков” във Vbox7.com и в NOVA PLAY.