Стоян и Мартин от Бойците ще се борят за оставане в „Игри на волята: България“

За пореден път Шампионите доказаха, че отборната игра и разбирателството на Арената са предпоставка за победа в „Игри на волята: България“. Силният състезателен дух и синхронът между участнците спасиха Шампионите от номинация тази седмица. Въпреки че за момент племето изоставаше от Приключенците, жълтите демонстрираха надмощие.

"Игри на волята: България" - сезон 3 (16 септември)

Голям удар претърпяха Приключенците след загубата. Играта, в която всички от отбора трябваше да са вързани един за друг, показа колко е важна комуникацията в племето. След като останаха втори, те не пропуснаха да потърсят виновни за случилото се, което доведе и до първите явни словесни нападки между съотборниците.

Водещите на „Игри на волята: България“ сезон 3: Има сиви кардинали, които все още не са се разкрили

След разразилите се скандали в племето на Бойците, съветът също бе воден от напрежение и размяна на остри реплики. Съотборниците се съобразиха с желанието на Стоян да бъде номиниран и дадоха гласовете си за него. В битка за оставане в играта ще се бори и професионалният войник Мартин. Мани прие предложението на Ралица[MM1]  и даде цялото си богатство от 100 гроша в замяна на имунитет следващите две седмици, което предизвика видимо недоволството в някои от Бойците.

Приключенците с победа в първата номинационна битка

Кого ще номинират Приключенците след поредната загуба? Ще се разделят ли на лагери или всеки ще гласува спрямо собственото си мнение? Кои двама играчи ще се спасят и кои ще се изправят един срещу друг в елиминационна битка? Кой ще стане вторият посетител на Плажа на отшелника и ще се запознае със Симеон и сокола Хариет? – гледайте тази вечер в 21:00 по NOVA.

Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на предаването. Припомнете си и най-интересните моменти от предишните сезони в канала на риалитито във Vbox7.com.