Зрителите на NOVA могат да гледат най-забавното предаване в ефира, всяка неделна вечер от 20:00 ч.

Актьорът Борислав Захариев-Турбото, пред репортер на „На кафе“, споделя за емоцията от „Лудата стая“ в „Забраненото шоу на Рачков“ и новото предизвикателство, в което се впуска на сцената на Сатиричния театър.

За „Лудата стая“ в „Забраненото шоу на Рачков“

„Това беше сериозно предизвикателство. Ново, интересно и вълнуващо. Не можеш да пазиш баланс в тази стая и в това е трика и забавното“, споделя за емоцията си от шоуто актьорът.

За баланса в живота

„Старая се да го постигам. Ако не сега, то след време.“ 

За битовизмите в живота

„Мога да готвя, но рядко. Предпочитам да излизам навън и да се разхождам. Но съм и домошар и обичам да си стоя в къщи. Трябва да има баланс между двете. Според мен всяко човешко същество, трябва да се научи да се оправя само в живота. Да работи, да се издържа, да си готви, да се пере – това е начинът да бъдем хора, а не непрекъснато да разчитаме на някой друг", обяснява позицията си Боби.

Рискува ли често?

„Постоянно. Това е моят наркотик – адреналина в живота ми. Постоянно съм в рискови ситуации, които аз сам си създавам. Това са ските, сноуборда, джетове и всички други екстремни спортове, които практикувам. Дори със счупена глава – рискувам", разказва комикът.

Може да го гледате Борислав Захариев в моноспектакъла „Извънземни страсти“ на сцената на Сатиричния театър „Алеко Константинов“ и в „Забраненото шоу на Рачков“, всяка неделя от 20.00 ч. в ефира на NOVA.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Забраненото шоу на Рачков“ за актуални новини. Епизоди от предишни сезони на предаването можете да откриете в "Забраненото шоу на Рачков” във Vbox7.com и в NOVA PLAY.