Гледайте най-мащабното риалити всеки понеделник от 20:00 ч., а от вторник до петък от 21:00 ч. по NOVA

Отпадналата от този сезон „Игри на волята: България“ Виктория Чонева е пример за сбъднатата американска мечта. Тя е родена в гр. Русе, отраснала в Русия, Украйна и Германия, а последните 25 години прекарва в Ню Йорк. Седем години е служител на ООН, като започва от най-ниското ниво и постепенно се издига в кариерата. Плановете й обаче не спират до хубавия живот в Манхатън, а любовта я връща в България, където тя успя да пребори огромната конкуренция и да спечели така желаното място в третия сезон на „Игри на волята: България“. Целта й не е да изпита волята си, а да спечели. Показва невероятен хъс в изпитанията и с представянето си разби на пух и прах стандартните представи за семейната жена. Доказа, че майка на две деца не се страхува от предизвикателствата и се изправя без страх срещу тях. Доказа, че авантюристичния дух не може да бъде окован.

Виктория напуска „Игри на волята: България“

„За мен беше чест да участвам, въпреки че успях да остана само две седмици. Беше истинско приключение“, с тези думи Виктория напусна състезанието.

„Не съжалявам за сбъдната американска мечта и за връщането си в България. Обичам да поемам рискове в живота, защото те предизвикват промяната. Истината е, че в Пю Йорк бях много щастлива. Имах прекрасна работа. Семейството ми е там, но не бях открила любовта. Случайно я открих тук и реших да остана. Имам прекрасен съпруг и две дечица. Абсолютно за нищо не съжалявам“, споделя за причината й да се завърне в България в студиото на „Събуди се“ младата майка.

Паулина отстрани Мартин в елиминационна битка в „Игри на волята: България“

„Да си майка е геройство и поздравявам всички майки, тъй като е доста трудно. Реших да участвам, за да предизвикам себе си. Спортът винаги е бил голяма част от живота ми. Но като се преместих тук и се появиха децата, този спортен дух остана на заден план“, разказва за причините да се включи в „Игри на волята“ Виктория, която е майка на дете на година и половина. „Втората причина е, че имам прекрасни баби и дядовци от двете страни и децата бяха в сигурни ръце. Не се притеснявах за тях.“

„Самият адреналин остава. Преди да вляза в предаването имах една представа какво се случва зад кадър. Самото преживяване беше съвсем различно от очакванията ми и то в добрия смисъл, въпреки факта, че бях на реката две седмици. Не ме плашеше глада и според мен до живот ще си остане това преживяване и в сърцето и в мозъка ми“, обяснява на  какво се дължи пламъка в очите, когато говори за „Игри на волята: България“ дори й след участието си.

Шампионите отново надделяха над Бойците в „Игри на волята: България“

„Много по-трудно е отколкото си представях. Не очаквах да спя с мокри дрехи, в студено време, лазейки ме жаби, змии… С глада се свиква, но си хапнах един гущер. На плажа на отшелника Симеон го хвана и след тези две седмици глад на реката, просто бях на предела на силите си, а исках да остана в състезанието. Вкуса беше повече като пилешко. Стори ми се много вкусно, макар че в ежедневието едва ли бих опитала такова нещо“, разкрива подбудите си да опита храната предложена й на Плажа на отшелника.

Според Виктория грешката и е в неправилната стратегия. Младата жена не се набива на очи, не влиза в интриги и не критикува другите играчи. Може би още от началото е трябвало д се изявява повече в пъзели и игри и да контактува малко повече с другите играчи. Но в крайна сметка не съжалявам за нищо. Влиза с високо вдигната глава и излиза с достойнство. Винаги е себе си, усмихната и много позитивно настроена.

Елия от „Игри на волята: България“: Най-достойният състезател ще победи, тайно се надявам да бъде жена

„Ще продължа да стискам палци на жените в състезанието. Иска ми се много жена да стане победител в „Игри на волята: България“. Доста сме подценявани, а има много силни жени този сезон. Моят фаворит още от началото е Милена, въпреки че е мъничка и подценявана, тя е много комплексен играч“, разкрива предпочитанията си за фаворит Виктория.

Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на предаването. Припомнете си и най-интересните моменти от предишните сезони в канала на риалитито във Vbox7.com.