Морунов избра важно предимство за себе си пред облага за Бойците

Виктория е вторият напуснал приключението „Игри на волята: България“ след елиминационна битка със Симеон. Баланс, копаене в пясък и носене на изключително тежки трупи бяха част от препятствията, през които трябваше да преминат двамата воини, за да стигнат до пъзела, който определи и победителя. Отшелникът успя да се справи по-бързо с трасето и пръв подреди логото на предаването, което донесе и победата му. Освен още една седмица господство над безлюдната локация, Симеон получи и най-ценната награда – огън, който ще направи оцеляването му по-лесно.

"Игри на волята: България" - сезон 3 (21 септември)

Приключенците с първа победа на териториална битка

 

„За мен беше чест и истинско приключение да бъда тук. Иска ми се този сезон да бъде спечелен от жена, но по-важно е победителят да бъде достоен човек“, каза след битката Виктория. Тя обясни, че се чувства горда и в никакъв случай не е разочарована от представянето си, защото е дала всичко от себе си във всяка една битка.

На първата изцяло мъжка капитанска битка сили премериха Морунов, Братоев и Валентин. Пазенето на баланс се оказа сложна задача и за тримата, но Марунов успя да надвие съперниците си. Първоначално победителят отказа да вземе 50 златни гроша за себе си и поиска предимство за Бойците, но водещите Димо и Ралица успяха да го изкушат с друго тайно оръжие. Капитанът на Бойците не се поколеба да избере предложените му „Саби на спасението“. С тях той може да си осигури два гласа на предстоящ съвет, когато прецени до края на играта. Единственото условие да бъдат използвани е да останат в пълна тайна от съотборниците му.

Елия от „Игри на волята: България“: Най-достойният състезател ще победи, тайно се надявам да бъде жена

Как ще реагират Бойците, когато разберат, че Морунов не е избрал предимство за племето? Какво ще обясни пожарникарят и ще успее ли да запази тайната? Ще продължи ли разцеплението в Бойците? Как ще посрещнат Шампионите Братоев, когато си дойде с празни ръце на Дивата река? Ще продължи ли пирът на Приключенците в Резиденцията? Кое племе ще спечели номинационната битка и кое ще отиде на съвет? – разберете тази вечер в 21:00 по NOVA.

Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на предаването. Припомнете си и най-интересните моменти от предишните сезони в канала на риалитито във Vbox7.com.