Станислава каза “сбогом” на “Игри на волята: България”

В сложна, но и много забавна игра Приключенците най-накрая успяха да се измъкнат от Дивата река и да се запознаят с всички удобства на Резиденцията. В поредната битка за територия в “Игри на волята: България” синьото племе измъкна победата след обрат в последните минути. Тази седмица Стопанството ще обитават Бойците, а Шампионите ще се сблъскат с последствията от горчивата загуба край Дивата река.

"Игри на волята: България" - сезон 3 (20 септември)

Елия от „Игри на волята: България“: Най-достойният състезател ще победи, тайно се надявам да бъде жена

С помощта на един водач, избран от всяко племе, останалите участници трябваше да преминат през осеяното с препятствия трасе, без да виждат нищо. В края на играта  по двама воини от всеки отбор имаха трудната задача да подредят и пъзел, водени единствено от напътствията на навигатора си. Въпреки че до финалния етап първи стигнаха Бойците под ръководството на Неделчо, а след тях Братоев доведе Шампионите, крехката Семира изненада всички като успя най-бързо да даде правилните команди за подреждане на пъзела.

Водещите на „Игри на волята: България“ сезон 3: Има сиви кардинали, които все още не са се разкрили

Непосредствено преди битката на Арената се появи Станислава от Бойците, за да се сбогува с отбора си и с другите участници. След травмата, която получи в игра миналата седмица, тя разкри, че не може да продължи напред в преследване на голямата награда. “Стискайте зъби, не падайте духом и играйте докрай! Нека най-добрият да спечели”, пожела Стейси на Бойците.

Виктория се отправя към Плажа на Отшелника в „Игри на волята: България“

Как ще понесат загубата Шампионите? Ще се справят ли с тежките условия на Дивата река? Морунов, Валентин или Братоев ще се окичи с победата от капитанската битка? Ще успее ли Виктория да победи отшелника Симеон и да господства над неговата територия? Кой от двамата ще остане в най-екстремното състезание и кой ще се прибере вкъщи? – разберете тази вечер в 21:00 по NOVA.

Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на предаването. Припомнете си и най-интересните моменти от предишните сезони в канала на риалитито във Vbox7.com.