Мартин спечели битката за спасение и 50 златни гроша

В продължителна и многокомпонентна игра Виктория не успя да надвие Стоян от Бойците и загуби елиминационната битка. Въпреки това, пътят към голямата награда все още е отворен за нея, защото тя получи своя втори шанс. Участничката от Приключенците е следващият воин, който се отправи към Плажа на отшелника и ще се срещне с обитателя му Симеон. Ако успее да го победи следващата седмица, тя ще заеме мястото му на изоставената локация и ще продължи борбата към финалите на най-екстремното състезание в телевизионния ефир.

Шампионите с победа над Приключенците в номинационната битка

„Тази новина вдигна мотивацията ми на съвсем друго ниво. Строхотно е, че имам още един шанс да се докажа. Грабвам го с двете си ръце и обещвам, че ще се боря за него със зъби и нокти“, щастливо сподели Виктория след като разбра изненадващата вест, че има възможност да продължи напред в приключението, наречено „Игри на волята: България“.

ГАЛЕРИЯ: ("Игри на волята: България" - сезон 3 (17 септември)

По-рано в битка за спасение един срещу друг се изправиха четиримата номинирани – Виктория, Милена, Стоян и Мартин. Всеки от тях имаше възможност да избере и съюзник от племето си, който по време на играта да пречи на съперниците му. Битката тества точността на участниците и баскетболните им умения и най-добър се оказа снайперистът Мартин. Победата донесе и 50 златни гроша в неговата лична хазна. Веднага след него се нареди крехката Милена, която се спаси от елиминационна битка.

Водещите на „Игри на волята: България“ сезон 3: Има сиви кардинали, които все още не са се разкрили

Как ще премине първта среща между Симеон и Виктория и с какви впечатления ще останат един от друг? Кое племе ще успее да спечели Резиденцията? Кой отбор ще се грижи за животните и растенията в Стопанството? Ще се успеят ли Приключенците да се измъкнат от Дивата река или тежката им съдба ще продължи? – всичко това ще стане ясно на териториалната битка в понеделник от 20:00 ч. по NOVA.

Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на предаването. Припомнете си и най-интересните моменти от предишните сезони в канала на риалитито във Vbox7.com.