„Вместо да се конкурираме, се мотивирахме взаимно“, сподели тя

Семира отпадна от състезанието след като изгуби равновесие в изпитание за изометрия. В студиото на „На кафе“ тя сподели своите най-тежки и най-забавни преживявания в най-екстремния риалити формат.

Семира: Отпаднах от „Игри на волята: България“ нарочно

„Първото, което хапнах след излизането ми от „Игри на волята: България“, беше вафла с кисело мляко и беше най-вкусното нещо, което съм яла. В тежките битки на арената е много трудно, когато не си ял. Вие ти се свят и не знаеш къде се намираш. В живота всяка седмица имам един гладен ден и затова си мислех, че ще бъде лесно, но се оказа кошмар. Разбирах се най-зле със Стратимир. С Паулина нещата стояха на кантар.“

„Една вечер си стояхме със сестра ми в кухнята и си говорихме. Тя ме попита: „Защо не се запишеш в „Игри на волята“? Попълних анкетата, дори забравих, че съм кандидатствала. Когато един ден ми звъннаха, бях в истинска еуфория. Вълнувах се, но не вярвах, че ще ме харесат за предаването. Беше шок. Още в първия кастинг бях с Туджаров. От първия до последния и в самите игри бяхме много близки. На един от кастингите, който беше с физически изпитания, вместо да се конкурираме, ние се мотивирахме взаимно“, призна тя.

Мани и Кремена отиват на битка за спасение в „Игри на волята: България“

„Паулина и Стратимир не ме понасяха, защото ги изобличавах като поведение зад камера. Защото пред камерите те са едни, а зад нея са съвсем други. А аз не обичам да си мълча. На един от съветите Паулина ме обиди много лошо. Но не го излъчиха в ефир. Много се ядосах, защото исках хората да видят, че реално не е толкова добричка.“

За най-забавните моменти в „Игри на волята: България“

„През първите две седмици на Реката Миленка винаги се грижеше да имаме добро настроение. Измисляше ни различни игри. Тя се притесняваше от камерите, но беше много забавна“, сподели Семира.

Вижте най-интересните истории от живота на Семира във видеото на „На кафе“.

Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на предаването. Припомнете си и най-интересните моменти от предишните сезони в канала на риалитито във Vbox7.com.