Приключенците се измъкнаха от племенен съвет след победа на номинационната битка

След загубата на втората номинационна битка за седмицата в „Игри на волята: България“, Бойците отново се озоваха на поредния племенен съвет. Мани беше първият избор за номинация на съотборниците й, въпреки нейните сълзи и видимо разочарование.

ГАЛЕРИЯ: "Игри на волята: България" - сезон 3 (21 октомври)

Заедно с нея, с два гласа от капитана Стоян, на битка за спасение ще отиде другата дама в племето – Кремена. Мани избра да похарчи 50-те си гроша, за да си купи предложеното й от водещата Ралица Паскалева предимство за утрешната игра.

Калоян: „Игри на волята: България“ е моя сбъдната мечта

Приключенците успяха да спечелят битката и спасиха племето си от номинационен съвет тази седмица. Стратегията да оставят Валентин с отворени очи в колелото на смъртта, който трябваше напътства останалите на трасето, проработи и те грабнаха победа с немалка преднина. Най-щастлив от триумфа бе именно Валентин, който смяташе, ще бъде единият сигурен номиниран, ако загубят.

Три пъзела в номинационната битка донесоха победата на Бойците

 

Как ще завърши битката за спасение? Кои две дами ще бъдат спасени и кои две ще отидат на елиминационен двубой? Как ще се справят Красима, Елизабет, Мани и Кремена с предизвикателството в петък? Коя от тях ще се срещне с Мартин на Плажа на отшелника? – разберете в петък вечер в 21:00 часа по NOVA.

Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на предаването. Припомнете си и най-интересните моменти от предишните сезони в канала на риалитито във Vbox7.com.