Красима и Елизабет са номинирани от Жълтите

Една от най-многокомпонентните игри досега постави трите племена пред ред изпитания в първата номинационна битка за седмицата в „Игри на волята: България“. Минаване на ръце по въжена стълба над басейн, плуване, гребане и цели три пъзела определиха Жълтите да бъдат първите, които ще отидат на племенен съвет.. Бойците успяха да убедят Мани да играе, въпреки скандалите в отбора и заканите от нейна страна, а тя показа, че може да се справи с всичко. Звездата в племето бе Неделчо, който нареди последния пъзел най-бързо от всички и донесе победата за целия отбор.

ГАЛЕРИЯ: "Игри на волята: България" - сезон 3 (20 октомври)

Красима и Елизабет са двете номинации на Жълтите след последното място в днешната битка. Поради невъзможност да играе на предната битка за спасение, Красима изяви желание да бъде номинирана, а плановете на Борис да отиде като капитан на отбора и да се бори, бяха провалени от гласа на Симеон към Елизабет. Борис остана силно разочарован от развитието на събитията.

Паулина срази Борис и Стоян в капитанската битка в „Игри на волята: България“

Приключенците също вкусиха от строгите наказания в „Игри на волята: България“. Причината беше престъпването на правилата от страна на Паулина, която бе успяла да консумира кафе и цигари на Стопанството, където това е строго забранено. Певицата опита лично да поеме наказанието, но по правилата на играта цялото племе бе лишено от предоставената храна, а на нейно място Приключенците откриха единствено два хляба и сол.

Калоян и Туджаров напускат „Игри на волята: България“

Семира: Отпаднах от „Игри на волята: България“ нарочно

Какво ще се случи на номинационната битка в четвъртък? Кое племе ще се справи по-добре с навигирането със затворени очи? Бойци или Приключенци ще излъчат още двама номинирани в този решителен етап на играта? – не пропускайте да видите в „Игри на волята: България“, в четвъртък вечер от 21:00 по NOVA.  

Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на предаването. Припомнете си и най-интересните моменти от предишните сезони в канала на риалитито във Vbox7.com.