Гледайте новите епизоди на криминалната драма от вторник до петък в 22:30 ч. по NOVA

Една част от бившите бизнес партньори на Топал не желаят да приемат, че Андреев е наследил неговата територия. Те използват момента, за да увеличат собственото си влияние и агресивно се опитват да намалят неговото. Радо напълно осъзнава, че е въпрос на време да се окаже почти изолиран като фактор на пазара за синтетична дрога и това силно го притеснява. Съществува ли полезен ход за него оттук нататък, има ли към кого да се обърне за подкрепа в трудния момент и какво би му коствала тази услуга?

Сандо започва да подозира Гери в „Братя“

Инспектор Давидова се намира в доста сложна ситуация на работното си място. Проверката в печатницата на Андреев, на която тя присъстваше, заедно с колегата Черкезов от отдел „Наркотици“, се оказва причина за най-официално мъмрене. Елена осъзнава, че е пристъпила правилника за действие между отделните звена в работния процес на ГДБОП, като без разрешение се е намесила в оперативната дейност на друг отдел. Прекият й началник Бранимиров не подминава нейната грешка с лека ръка, а е готов да я разкритикува сурово, без да осъзнава какво точно може да й причини в конкретния момент. Какви ще са последствията за младата следователка?

Стела Ганчева от сериала „Братя“: Всичко е настройка на съзнанието

С присъщата си интуиция, Мая усеща, че Ива крие нещо от нея и това я измъчва. Тя не може да си обясни, защо Ива й няма доверие, след всичко, което са преживели. От друга страна, Мая напълно я разбира, в нейното тежко положение след смъртта на Калин и настоява да й бъде опора. Какво ще предприеме, в опит да помогне на бременната жена и как ще се изненада от неочаквания развой на събитията?

Ива търси да провокира война с Денис Топал в „Братя“

Вглъбен в разследването, Черкезов дори няма идея какво се случва с най-близките му хора. Инспекторът получава изненадващо обаждане от чужбина, което истински го стъписва. Какво ще научи Димитър и защо толкова се страхува от новината?

Фотография: NOVA / Красена Ангелова

Не пропускайте новите епизоди на „Братя“ от вторник до петък в 22:30 ч. по NOVA!

Последвайте Instagram профила и Facebook страницата на „Братя“. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY след излъчването им в ефир.