„Тя жадува да отмъсти за смъртта на съпруга си и уверено ще върви в тази посока“, споделя актрисата

„За съжаление, знаете, че не мога да разкривам много за сериала. Най-хубавото е, че и аз не знам част от нещата, които се случват нататък, защото все още го снимаме. Но това, което мога да кажа е, че всеки от персонажите тръгва в някаква неочаквана посока. Този път сценаристите са се развихрили много. И моята героиня, и останалите персонажи ще изненадат зрителите с нови черти от характерите си, които досега не са показвали“, разкрива актрисата.

Радо Андреев е притиснат до стената в „Братя“

„Пътят, по който моята героиня е тръгнала, е пътят на отмъщението. Тя жадува да отмъсти за смъртта на съпруга си Калин и ще върви в тази посока поне едно известно време“, допълва тя.

Сандо започва да подозира Гери в „Братя“

За емоциите на премиерата на филма „Завръщане 2“ в Лондон, за ролята й в хитовата лента „Петя на моята Петя“, за предстоящия юбилей на проф. Здравко Митков и любопитни истории от студентския живот на актрисата, гледайте във видеото на „На кафе“.

Не пропускайте новите епизоди на „Братя“ от вторник до петък в 22:30 ч. по NOVA!

Последвайте Instagram профила и Facebook страницата на „Братя“. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY след излъчването им в ефир.