Броени секунди не достигнаха на семейството да продължи напред

Игра на нерви изпрати Даяна и Йордан обратно вкъщи два дни преди финала на „Един за друг“. Търпението, хладнокръвието и късметът изневериха на Даяна и Йордан в сложната игра и семейството от Велико Търново загуби за втори път шанса да се бори за голямата победа в най-романтичното предаване в българския телевизионен ефир. 

Гладиаторски битки във финалната седмица на „Един за друг“

Според условието на играта всички двойки трябваше да играят едновременно, а провалът за една от тях беше равностоен на отпадане. Най-бързо в играта с блокчета се справиха Поля и Димитър, следвани от Гергана и Радослав, Теодора и Генади. Заедно с Даяна и Йордан, в края на оспорваната битка останаха Симона и Борислав, които бяха по-бързи с едва няколко секунди и успяха да извоюват оставането си в надпреварата.

Емо Чолаков: Всичко ценно в живота е любов

„Оставаше ни се в играта и бяхме сигурни, че можем да я вземем, но така е било писано. Ние надминахме себе си тук. Това, което човек може да изживее в „Един за друг“, няма къде другаде да му се случи – такива емоции, такива приключения и такъв адреналин! Благодарни сме, че бяхме част от предаването и че се запознахме с толкова приятни хора. Научихме много и се прибираме по-влюбени, по-силни, по-сплотени и по-мотивирани от всякога!“, споделиха Даяна и Йордан.

Петя и Николай: В „Един за друг“ нашият начин на игра беше без маски

Какви предизвикателства още очакват оставащите четири двойки? Как ще отпразнуват участниците любовта си в следващия епизод на „Един за друг“, не пропускайте да разберете тази вечер в 21:00 ч. по NOVA.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Един за друг“ за актуални новини. Епизодите от втори сезон можете да откриете на NOVA PLAY.     

Кастингите за следващия сезон на „Един за друг“ вече са отворени. Всички желаещи да се запишат, могат да го направят на адрес: https://nova.bg/casting2022