Колоритната и забавна двойка, която остави незабравима следа с участието си в романтичното риалити, споделя какво се случва с тях след края на предаването

Веселина и Гани от Добрич показаха в третия сезон на  „Един за друг“ какво е хармонична и влюбена двойка, но продължават да се забавляват и да правят щуротии и след участието си в предаването.

„Ние сме си същите и взаимоотношенията ни не са променени. Един за друг сме разбира се, за сега, но вниманието към нас е малко по-голямо“, споделя в студиото на „На кафе“ Веси. „Дълбоко приземени сме, защото това, че са ни давали по националната телевизия е голям бустер. Понякога може да те хвърли нагоре и да не се усетиш. За моя бизнес е интересно, че някои от хората се отказаха да работят с мен, но има и обратното. Други хора специално ме търсят“, допълва половинката си Гани.

„Работя в швейцарска фирма и там е различно. Швейцарците са хората, които на референдум си гласуваха да не почиват още едни ден в седмицата. Трудно беше с отсъствието от 3 месеца, тъй като дори при майчинството ми и за двете ми деца, отпуските ми продължиха по 2 седмици. Нахално от моя страна беше тази дълга отпуска, но после месец и половина си наваксвах“, разказва за работата си Веси.

„Ходихме на концерт на Прея, която пя на открита сцена в Добрич, без вход. Отидохме на площада, но постепенно цялата публика започна да се обръща към нас. Хората идваха при нас да се снимат. Имахме много фенове, тъй като точно тогава бяхме излезли от предаването“, разказват за вниманието на хората, които не спират да им се радват.

„След 13 години брак, през октомври си направих татуировката с надпис "Веси". Това е любов! Когато ме питат коя е тази Веси, казвам, че е жена ми. Много дами ми налитат, но да се знае, че съм женен за Веси“, коментира татуировката с нейното име съпругът.

„След предаването ми откраднаха акаунта в Instagram, също така и пощата. Изглежда повърхностно, но за живота през 2022 г. е неприятно, тъй като има кореспонденция и лични неща, които присъстват там. Работата ми е да чета едни дълги договори, в които следя текстовете, написани с малките букви, но се подведох по един имейл. Попълних всичко, след което като го изратих с мен се свърза едни човек, който твърдеше, че е от Instagram. Тъй като имало проблем с профила ми, трябвало да пратя 100 долара в биткойни в определен портфейл. След като отказах, той си призна, че е откраднал акаунта ми и сам ще прецени как да го използва, ако не изпълня инструкциите му. Няколко дни отказвах да платя, но на края стигнах до правилния човек. Това беше една хакерка – едно младо момиче, което след няколко часа оправи всичко“, разказват за премеждията им в социалните мрежи и за шантажа, на който са били подложени.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Един за друг“ за актуални новини. Епизодите от втори сезон можете да откриете на NOVA PLAY.     

Кастингите за следващия сезон на „Един за друг“ вече са отворени. Всички желаещи да се запишат, могат да го направят на адрес: https://nova.bg/casting2022