Може да изберете своя фаворит на сайта https://greatmonday.bg

Романтичната комедия „Зад борда“ на режисьора ветеран Гари Маршъл (създал комедии като „Хубава жена“ и „Дневниците на принцесата“) спечели зрителския вот в горещото филмово съревнование в четвъртата седмица на „Великият понеделник”.

Тази вечер от 21.00 ч. зрителите ще проследят една непохватна измама, която ще повлече след себе си лавина от комични недоразумения.

„Орденът на Асасините“ е победител в третата седмица на „Великият понеделник“

Богатата и разглезена наследница Джоана Стайтън (Голди Хоун) наема местния дърводелец Дийн Профит (Кърт Ръсел), за да преустрои гардероба на яхтата й. Заради недоразумение, обаче, Джоана отказва да плати за свършената работа. Затова, когато тя случайно пада зад борда и губи паметта си, Дийн решава да си отмъсти. Твърдейки, че тя е неговата съпруга "Ани", той я принуждава да изплати дълга си, като се грижи за къщата му и четирите му непокорни деца. Ще успее ли Джоана да се справи с домакинската работа и ще се научи ли да се грижи за съпруга и децата? Ще се промени ли сама тя и ще оцени ли простия живот на обикновена майка и съпруга?

„Бивш под прикритие“ е победител във втората седмица на „Великият понеделник“

Почитателите на седмото изкуство имат възможността да дадат своя глас в уебсайта на „Великият понеделник“ – https://greatmonday.bg/, а актуална информация за филмите могат да открият във Facebook страницата на KINO NOVA. Лентата, събрала по-голямо зрителско одобрение, ще бъде излъчена в понеделник (1 август) от 21:00 ч. Освен избора на филм в понеделник, традиционно всяка седмица гласуващите киномани в десетото издание на „Великият понеделник“ ще могат да спечелят и атрактивни брандирани подаръци. В края на кампанията един от всички гласували ще получи голямата награда – рамкирана графика на художника Ясен Гюзелев „Таро – колелото на съдбата“.

Проследете най-интересното от емблематичната кампания „Великият понеделник“ по KINO NOVA във Facebook страницата на филмовия канал.