Гледайте комедиите „Отбор за милиони“ от 13.00 ч. и „Баща-мечта“ от 15.15 ч. тази събота по NOVA

Приключения, позитивни емоции, смях и много любов очакват зрителите пред малкия екран с двата следобедни филма по NOVA. Съботният киномаратон стартира от 13.00 ч. с вдъхновяващия филм „Отбор за милиони“, разказващ силно мотивираща история в сферата на бейзбола. Носителят на „Оскар“ и „Златен глобус“ - Били Боб Торнтън е в ролята на застаряващ бивш бейзболен играч, който бива вербуван да тренира трагично слаб отбор от Малката лига за шампионат срещу най-омразните им съперници - "Янките". В семейната лента участват също така холивудските звезди Марша Гей Хардън („Мъглата“ и „Космически каубои“) и Грег Киниър („Колкото, толкова“) Кой ще спечели купата в напрегнатото състезание и ще претърпи ли треньора им своя вътрешен катарзис, гледайте развръзката от 13.00 ч в ефира на NOVA.

От 15.15 ч. холивудската звезда Адам Сандлър ще се сблъска с проблемите на бащинството и ще научи няколко ценни урока за възрастните в комедията „Баща – мечта”. Лентата е определяна за най-успешния филм на Сандлър преди “Щрак”. Филмът е дело на тандема на актьора с дългогодишния му творчески партньор – режисьорът Денис Дюган.

Адам Сандлър влиза в ролята на Сони Куфакс - дипломиран юрист, който, за разлика от повечето в неговото обкръжение, отлага кариерата и брака за сметка на по-спокойно ежедневие. В опит да убеди приятелката си Ванеса, че вече се е превърнал в отговорен човек, той осиновява 5-годишно момче, преструвайки се, че той е биологичният баща на детето. След като обаче социалните служби са на път да му отнемат момчето, за изненада на всички, Сони доказва, че най-после е готов да поеме отговорност.

Не пропускайте комедиите „Отбор за милиони“ от 13.00 ч. и „Баща-мечта“ от 15.15 ч. тази събота по NOVA