Гледайте завладяващия екшън-трилър тази неделя вечер от 22.00 ч. по NOVA

Звездните актьори Джерард Бътлър, Пабло Шрайбър и О' Шей Джаксън младши заедно с рапърът 50 Cent ще се окажат от двете страни на закона във взривоопасния екшън-трилър „Бърлога на крадци" тази неделна вечер от 22.00 ч. по NOVA.  Режисьор е Крисчън Гъдегаст, който е майстор в разказването на истории с неочакван край. 

Филмът е заснет с огромно внимание към реализма и ще се хареса на всеки, който се интересува от оръжия. Драматизмът се засилва от страхотната актьорска игра и близките планове спомагат за това. Действието ни пренася в Лос Анджелис, където банка се обира на всеки 48 минути. Градът гъмжи от обирджии, които безцеремонно атакуват клонове дори денем. Пабло Шрайбер и Къртис „50 Cent” Джаксън сформират банда, с която да опитат невъзможното - пробив в най-защитената сграда, тази на Федералния резерв. 

Досега никой не е опитвал подобен ход и банката се смята за неприкосновена. Но 30 милиона долара се унищожават там ежедневно, ако някой не успее да ги открадне преди това.

Полицията има дълга история във войната с обирджиите. Когато инкасо камион бива откраднат, без да са изчезнали пари, а охранителите убити в престрелка, ударна група от отдел „Тежки престъпления” се заема със залавянето на бандата. Джерард Бътлър е Големият Ник, водач на отряда, чиито методи са много ефективни, но крайно незаконни. Бруталните полицаи усещат, че е планирано нещо голямо, но дори нямат представа къде и кога.

Не пропускайте развръзката във взривоопасния екшън-трилър „Бърлога на крадци" тази неделя вечер от 22.00 ч. по NOVA