Гледайте приключенския екшън-трилър тази неделя вечер от 20.00 ч. по NOVA

След близо 15-годишна пауза Вин Дизел се завръща в ролята на емблематичния атлет любител на екстремни спортове, превърнал се в супер шпионин Ксандър Кейдж тази неделя вечер от 20.00 ч. по NOVA. В експлозивния трети филм от поредица "Трите хикса: Отново в играта" Дизел влиза отново не само в леко грозноватото палто на Кейдж, но и в ролята на продуцент. Негова партньорка в приключенията ще е красивата актриса Роби Роуз, а в ролята на Аугустъс Гибънс ще видим отново Самюъл Джаксън. В звездния каст на продукцията е и актрисата с български корени Нина Добрев, в ролята на чаровната Беки – дясната ръка на Ксандър.

Супер агентът, който рядко се съобразява с правилата излиза от изгнанието, което сам избира и се сблъсква със смъртоносния алфа боец Чианг (китайската екшън звезда Дони Йен, позната ни от “Rogue One: История от междузвездни войни”) и неговия екип, за да обезвредят "Кутията на Пандора" – оръжие, смятано за непобедимо. След като събира изцяло нов, пристрастен към адреналина отбор на своя страна, Кейдж се оказва в центъра на смъртоносна конспирация на най-високите етажи на властта.

Ще успее ли Кейдж да се върне обратно в играта? Ще открие ли устройството, с което може да се контролират и използват сателитите като оръжия и да се справи с агентите от програмата, които са минали на страната на лошите? 

Не пропускайте развръзката в „Трите Хикса: Отново в играта” тази неделя от 20.00 ч. по NOVA.