Може да изберете своя фаворит на сайта https://greatmonday.bg

Екшън-трилърът „Охрана“ на режисьора Ален Дероше грабна победата в оспорвания филмов дуел в петата седмица на „Великият понеделник“. Лентата разказва за живота на бившия морски пехотинец Еди (Антонио Бандерас). След поредица неуспешни опити да си намери работа, той е назначен за охрана на голям търговски център.

Още при първото дежурство обаче ще му се наложи да се сблъска със смъртоносна ситуация, защото ще се изправи лице в лице с тежко въоръжени главорези. Наемниците преследват малко момиченце, чиито свидетелски показания биха уличили шефа им…

Ще успеят ли да я заловят и да изпълнят мисията си или Еди ще намери начин да я защити?

Почитателите на седмото изкуство имат възможността да дадат своя глас в уебсайта на „Великият понеделник“ – https://greatmonday.bg/, а актуална информация за филмите могат да открият във Facebook страницата на KINO NOVA. Лентата, събрала по-голямо зрителско одобрение, ще бъде излъчена в понеделник (8 август) от 21:00 ч. Освен избора на филм в понеделник, традиционно всяка седмица гласуващите киномани в десетото издание на „Великият понеделник“ ще могат да спечелят и атрактивни брандирани подаръци. В края на кампанията един от всички гласували ще получи голямата награда – рамкирана графика на художника Ясен Гюзелев „Таро – колелото на съдбата“.

Проследете най-интересното от емблематичната кампания „Великият понеделник“ по KINO NOVA във Facebook страницата на филмовия канал.