С атрактивни гости и специална игра в 16:00 ч. стартира студийната програма „Като за световно“

Тази вечер, в 18:00 ч. българско време, ще бъде дадено началото на едно от най-чаканите спортни събития в света - ФИФА Световно първенство по футбол Катар 2022. Откриващият мач, в който домакините от Катар дебютират на световни финали срещу отбора на Еквадор, ще бъде предаван на живо в ефира на DIEMA, DIEMA SPORT 3 и в новия телевизионен канал DIEMA SPORT 3 4K. Преди старта му, от 16:00 ч., зрителите ще могат да гледат и специалната студийна програма „Като за световно“ с водещи Павлета Рашкова - Мирослав Арабаджиев и Лилия Мустакова - Ясен Деянов.

Първи гости във високотехнологичното ново студио на „Като за световно“ ще бъдат бившият национален селекционер на България Ясен Петров и голмайстор номер едно в елита на българския футбол Мартин Камбуров. В предаването зрителите ще видят и специалното участие на едно футболно семейство - играчът на Славия Дарко Тасевски ще бъде в компанията на своята половинка - Ромина Тасевска, която е част от панелистите в „На Кафе“. С любопитна информация за климатичните особености на държавата домакин Катар ще се включи синоптичката на NOVA Лора Георгиева.

Освен атрактивно съдържание, за футболните фенове ще им още изненади. Една от тях е предизвикателството „Нашата игра“, в което всеки желаещ може да провери знанията си за световните първенства и да спечели специални награди. Всеки ден водещите ще задават интересен и увлекателен въпрос в края на предаването, а верните отговори ще очакват на сайта Gong.bg в секция, посветена на играта.

ФИФА Световно първенство по футбол Катар 2022 се излъчва в партньорство между Нова Броудкастинг Груп и Българската национална телевизия. Всички 64 мача са разпределени поравно между тях, като всеки от партньорите ще предложи на зрителите си по 34 футболни срещи от вълнуващия турнир на живо. Мачовете от състезанието, излъчвани в каналите на Нова Броудкастинг Груп, и студийната програма към тях ще бъдат достъпни и за потребителите на PLAY DIEMA XTRA. Футболните фенове ще имат възможност да гледат на живо всички двубои от първенството на сайта на Gong.bg.

Не пропускайте да проследите най-важното от ФИФА Световно първенство по футбол Катар 2022 в каналите на Нова Броудкастинг Груп.

Информация за Нова Броудкастинг Груп

Нова Броудкастинг Груп e една от най-големите мултиплатформени медийни и технологични компании в България, част от United Media, член на водещия телекомуникационен и медиен оператор в Югоизточна Европа United Group.Развива се изключително динамично и предлага на клиентите и партньорите си голямо разнообразие от телевизионни канали, радио станции, уебсайтове, дигитални платформи и печатни медии. Следвайки най-високите стандарти, спортните канали и платформи на Нова Броудкастинг Груп предлагат достъп на зрителите и онлайн потребителите до едни от най-атрактивните първенства в света.