Студиото с водещи Лилия Мустакова и Ясен Деянов стартира час преди двубоя Сенегал - Нидерландия

Тази вечер в 18:00 ч. е вторият двубой от ФИФА Световно първенство по футбол Катар 2022. Един срещу друг ще се изправят отборите на Сенегал и Нидерландия, а мачът ще бъде предаван на живо в ефира на DIEMA, DIEMA SPORT 3 и  DIEMA SPORT 3 4K. Футболната среща ще бъде достъпна за потребителите на PLAY DIEMA XTRA, както и онлайн на сайта Gong.bg. Час преди началото, от 17:00 ч., стартира вторият епизод на специалната студийна програма „Като за световно“. Водещите Лилия Мустакова и Ясен Деянов ще посрещнат в студиото футболни специалисти, актьор и "Mис България", които ще дадат различни гледни точки за престижния футболен форум.

Експертно мнение и коментари за мача между представителите на Група А ще дадат вратарят на ЦСКА Димитър Евтимов и футболистът на Локомотив Пловдив Димитър Илиев. Водещият на спортните новини по NOVA и бивш международен съдия - Александър Костадинов, ще коментира темата за промените в съдийството на ФИФА Световно първенство по футбол Катар 2022 и новата технология, която се използва в Катар и беше приложена в хода на мача на откриването.

Актьорът с футболно минало, познат на зрителите от сериала на NOVA „Полицаите от края на града“, Кристиян Милатинов също ще бъде специален гост в студиото, а дамската гледна точка ще представят носителката на титлата "Мис България 2022" Александра Кръстева и втората й подгласничка София Памукчиева.

В края на предаването водещите ще разкрият новия въпрос от „Нашата игра“ – предизвикателството за футболни фенове, което носи вълнуващи награди. Правилно отговорилите ще участват в жребий, а победителят ще бъде обявен в ефир, както и на сайта Gong.bg

Не пропускайте да проследите най-важното от ФИФА Световно първенство по футбол Катар 2022 в каналите на Нова Броудкастинг Груп и Българската национална телевизия.