Гледайте трети епизод от втори сезон на криминалния сериал в петък от 21.00 ч. по NOVA

Докато патрулира по улиците на Лос Анджелис с Анджела, Нолън вижда уплашен мъж, който тича по улицата, преследван от няколко мъже. За да се спаси мъжът скача от мост и пада върху паркирана кола. Закаран в болницата след инцидента, мъжът се оказва агент под прикритие, занимаващ се с наркотици и разследващ мафиотите от дълго време. На Нолън е възложено да се грижи за безопасността му и той трябва да направи всичко по силите си да го защити от пуснатите по петите му професионални убийци.

Неочаквано партньорство за Нолън в „Новобранецът“

Междувременно полицай Чен се намесва в любовния живот на полицай Брадфорд, като се обзалага с него, че може да му уреди перфектната среща. След като резервира вечеря в любимия му ресторант и изпраща на срещата своя приятелка от колежа, изглежда че има големи шансове да спечели облога. Ще си признае ли Тим, че е останал доволен от срещата и какво ще спечели полицай Чен, което ще върне усмивката на лицето й?

Не пропускайте развръзката в трети епизод на втори сезон на криминалния сериал „Новобранецът“ този петък от 21.00 ч. по NOVA.

Редактор: Райна Аврамова