Гледайте модерната поредица този четвъртък в 22:00 ч. по NOVA

Обтегнатите отношения между Никола и Калина ще достигнат своята точка на кипене в днешния епизод на „Алея на славата“. Поредната лъжа на Никола ще накара Калина истински да се усъмни в оправданието му и да го последва тайно. Гледката, на която ще попадне, ще я остави без думи и с разбито сърце. Какво ще научи Калина?

Милен е вън от „Фламбе“ в „Алея на славата“

Али ще получи горещо предложение за работа, а изборът дали ще приеме или не, ще повлияе силно на семейния ресторант и на участието й във „Фламбе“. Какво е предложението?

След изненадата, която Марта поднася на Драго с документите за развод, той е отчаян. Единственият изход за него е да се върне към старите си лоши навици. Този път нещата ще излязат извън контрол и той ще се появи на вратата на Милен в шокиращ вид. Какво се е случило?

Деян Донков: Шеф Лагадинов в „Алея на славата“ е „вкусен“ за превъплъщение с него?

Все повече тайни от миналото на шеф Лагадинов ще излязат наяве. Кой ще помогне на Милен да стигне до тях и ще повярва ли инспектор Дерин на новата информация? – вижте в премиерния епизод на „Алея на славата“ тази вечер в 22:00 по NOVA.

Повече новини за най-новия български сериал следете на Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Алея на славата“

Редактор: Боряна Димитрова