Драматичен двубой ще определи кой от тях ще напусне екстремното риалити

Световната шампионка по самбо Мария Оряшкова и бизнесменът Мартин Николов - Елвиса се изправят един срещу друг в драматичен двубой за оставане в “Игри на волята” тази вечер от 20:00 часа по NOVA. За един от тях това ще бъде последното излизане на Арената. Битката им ще включва плуване, елементи за бързина и точност и анаграма, която може да се окаже решаващ елемент за победата в игратаби.

Мария Оряшкова ще се изправи на елиминация срещу Мартин Николов-Елвиса

Елвиса попадна в изолация след като Момчил го изпрати при Гладиаторите. Бизнесменът беше логичната номинация на червеното племе, но преди важния двубой той ще трябва да избере съюзник, който да се бори за важно предимство. Дали обаче Иван Рълев, Благомир Мастагарков и Виолета Стайкова няма да саботират Елвиса?

До участието на Оряшкова в елиминационната битка се стигна след като Старейшините я посочиха като слабо звено в племето си. Това обаче ще й даде още по-голям хъс за победа, а в племето Мария има силни съюзници, които могат да й спечелят ключово предимство за двубоя срещу Елвиса.

Неочакван провал и сълзи на съвета в “Игри на волята” тази вечер

Елиминираният участник ще гостува в официалния подкаст на “Игри на волята” - “След Игрите”. Епизодът ще бъде наличен в Nova Play, Vbox7 и YouTube веднага след края на епизода в ефира на NOVA. Водещата Ива Иванова е подготвила специална изненада за феновете - част от подкаста със специална рубрика ще стане един от любимците на зрителите от екстремното риалити.

Колко ключово ще е предимството в битката тази вечер? И кой ще напусне “Игри на волята” на крачка от топ 8?

Не пропускайте епизода на “Игри на волята” от 20:00 часа по NOVA.

Още интересна информация за „Игри на волята“ може да откриете на сайта на предаването, както и в официалните Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на „Игри на волята“. Официалният подкаст на екстремното риалити “След Игрите” гледайте в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.