Една жена ще застане между двама братя в новия епизод на предаването - този петък от 22:00 ч. по NOVA

Любовта от пръв поглед ще бъде изправена пред невъзможно препятствие, а двама братя ще се борят за сърцето на една и съща жена в новия епизод на риалити формата „Любовни афери“. Този петък от 22:00 ч. по NOVA зрителите ще станат свидетели на две завладяващи истории по действителни случаи, а емоцията на героите ще бъде пресъздадена през гледната точка на всяка една от замесените страни.

Изневяра и домашно насилие в премиерния епизод на „Любовни афери“ по NOVA

Действието на първата история се развива в Стара Загора, където инцидент на пътя среща Георги и Даяна. Любовта им пламва мигновено и връзката им се развива с бързи темпове. Даяна изпитва сериозни съмнения относно личния живот на Георги, но решава да не го притиска и да му дадеш шанс да сподели с нея, когато е готов. Една случайна среща в парка води до неочаквана изненада – Георги има дъщеря на име Сара. Откритието ще доведе до разрив в отношенията между влюбената двойка, но съдбата има други планове. Как ще реагира Сара на връзката на баща й и ще има ли щастлив край приказката за Даяна и Георги, не пропускайте в новия епизод на риалити формата.

Една жена ще застане между двама братя във втората вълнуваща история в „Любовни афери“. Виктория се влюбва в лошото момче Николай, след случайната им среща във влака. Въпреки силното привличане между двамата, младият мъж не се поколебава да отправи арогантно предложение на своята партньорка. Реакцията на Виктория не закъснява и момичето решава да осъществи подъл план за отмъщение. Невинна жертва в него се оказва братът на Николай – Самуил, който се превръща в пионка в сложна игра на привличане.

Какво ще се случи, когато тримата заживеят под един покрив и как една разходка в планината се превръща в катализатор на отношенията им, гледайте в „Любовни афери“ – този петък, от 22:00 ч. по NOVA.

Повече новини за новото предаване „Любовни афери“ следете на Facebook страницата и в официалния Instagram профил.