Гледайте романтичната лента „Предложение за брак“ от 12.30 ч. и премиерното заглавие „Сватба в Хамптънс“ от 14.15 ч. тази неделя по NOVA

Романтичен кино следобед с житейски уроци и мистерии в търсене любовта очаква зрителите с филмите в неделния следобед по NOVA. В 12.30 ч. романтичната лента „Предложение за брак“ ще разкаже историята на Травис и Лена, които се срещат от известно време и сега Травис смята, че е настъпил моментът двамата да направят следващата крачка. Малко след като купува скъп годежен пръстен, Травис губи работата си, което определено обърква плановете му. Докато оплаква разрушените си мечти, брат му – Седрик, решава да изпрати младата двойка на къмпинг. Той е убеден, че там ще открият перфектната атмосфера за едно незабравимо предложение за брак. Но когато Травис и Лена пристигнат на въпросното място, то се оказва всичко друго, но не и романтично и незабравимо. Травис неколкократно се опитва да предложи на Лена, но планът му е осуетен, когато тя му съобщава, че е приета в престижна медицински програма в Мюнхен. Докато Травис се прибира тъжен у дома, неочаквано получава телефонно обаждане, което ще го накара най-накрая да поиска ръката на Лена. Но дали тя ще му даде отговора, за който се е надявал?

По-късно от 14.15 ч. следва романтичната лента на режисьора Луис Алстън "Сватба в Хампстън", която разказва историята на амбициозната млада дизайнерка Джена. Тя получава шанса си да дебютира на пищна сватба в Хамптънс. На събитието се случват няколко неочаквани неща – тя погрешно е взета за светска личност, като в същото време се влюбва в един от шаферите. Може ли любовната им история да се разпадне, ако Джена бъде уличена като измамница? 

Гледайте романтичната лента „Предложение за брак“ от 12.30 ч. и премиерното заглавие „Сватба в Хамптънс“ от 14.15 ч. тази неделя по NOVA.