Гледайте „Аз, Проклетникът 3“ от 13.00 ч. и „Зулендър“ от 15.00 ч. в събота по NOVA

Съботният киноследобед стартира със забавната анимация „Аз, Проклетникът 3“, в която зрителите ще се запознаят с Дру – пълното копие на Гру, но с буйна руса коса. Това е изгубеният роднина, който ще се опита да върне брат си към злодейството. След като Гру осинови трите очарователни момичета Марго, Едит и Агнес и намери любовта в лицето на Луси, той сякаш е напът да изгуби суперзлодейските си сили, след като е преметнат и унижен от един смахнат бандит – Балтазар Брат. И това сякаш е краят на кариерата и славата му. Но по неведоми пътища Гру разбира, че има брат близнак, за когото никой не подозира.
Дру е пълно копие на брат си, но с коса и по-богат. Освен това той е изключително неопитен във вършенето на зли деяния. Двамата братя са принудени да се съюзят за една последна кражба, а Гру ще трябва да си припомни как се правят злини и да направи всичко възможно брат му да не пострада в мисията. Как ще завърши всичко? Ще се справи ли Дру със задачата въпреки липсата на опит? Ще успее ли да отмъсти Гру на Балтазар Брат за унижението? И най-важното – ще си върне ли уважението на своята армия миньони?

По-късно от 15.00 ч. следва комедията на режисьора Бен Стилър, която разказва историята на супермодела Дерек Зулендер, който е напът да се провали, след като три поредни години печели наградата „Модел на годината”. След поражението от новодошлия и сексапилен Хансъл, Дерек започва да търси нов смисъл на живота си. В този момент модният гуру Мугату предлага на Дерек завръщане с новата му колекция. Това, което никой не подозира, е, че Мугату възнамерява да извърши покушение над новия малайзийски премиер при посещението му в Ню Йорк, за да продължи да ползва евтиния детски труд там. Като промиват мозъка на Зулендър, Мугату и злата му помощница Катинка създават малоумен и готов на всичко убиец. Само у журналистката от списание „Тайм” се пораждат подозрения и тя се опитва да попречи на Дерек.

Не пропускайте „Аз, Проклетникът 3“ от 13.00 ч. и „Зулендър“ от 15.00 ч. в събота по NOVA.