Тази вечер водещите ще получат възможността да изявят своите музикални и имитаторски умения в компанията на част от журито на формата

В интервю за „На кафе“ Димитър Рачков и Герасим Георгиев-Геро разкриват емоциите си броени часове преди големия финал на сезона, повдигат завесата за предстоящото ново шоу по NOVA „Скрита самоличност“ и споделят какви са предстоящите им творчески планове.

„В края на всеки сезон на „Капките“ изпитвам носталгия, защото сме станали близки с участниците. Затова винаги го чувствам като раздяла. Станахме като роднини с господин Маринов“, споделя Димитър Рачков.

Фънки – когато „Капките“ се превръщат в сълзи

Геро от своя страна, разказва, че с повечето от участниците е приятел и колега от години.

„За три дни билетите за големия финал свършиха, което е много показателно. Означава, че шоуто е нещо, което се желае от много хора. Това ни прави щастливи!“, категорични са те.

„Благодарни сме на Кико, защото той пое този риск. Отдавна се говореше да се направи финала в голяма зала, но тази година дойде моментът това да се случи“, допълват Геро и Рачков.

Етиен Леви: Прекланям се пред таланта и трудолюбието на участниците в „Капките“

Какво сподели Геро за новото предаване по NOVA„Скрита самоличност“, на което ще бъде водещ?

„Изисква се наблюдателност, забавно е и мисля, че ще бъде свеж полъх в ефира.“

Какви са професионалните планове на любимите водещи след края на сезон 12 на „Капките“ и какви изненади готвят за своите фенове, гледайте във видеото.

Следете Facebook страницата, официалните профили на „Като две капки вода“ в Instagram и TikTok, както и сайта на NOVA за повече информация за официалния старт на сезон 12.