Романът е озаглавен "11/22/63" – датата на покушението срещу Кенеди...

Световноизвестният американски писател Стивън Кинг обяви, че следващата му книга ще е за убийството на американския президент Джон Кенеди.

Романът е озаглавен "11/22/63" – датата на покушението. Той ще е с обем 1000 страници, в които ще се разказва за отчая опит на учител да предотврати трагедията. Произведението ще излезе от печат на  8 ноември.+ Фронтменът на "Ролинг стоунс" Мик Джагър работи над първия си самостоятелен албум от 10 години насам в студио в Лос Анджелис заедно с продуцента и бивш член на "Юритмикс" Дейвид Стюарт.

През 1987 г. Стюарт беше съавтор на няколко от песните за плочата на Джагър "Primitive Cool", а през 2004 г. музикантите записаха заедно три  песни за филма "Алфи".

Петокласничката от Уинипег Мария Арагон сбъдна мечтата си да пее на една сцена със своя кумир Лейди Гага, след като впечатли попдивата с изпълнение на хита й „Борн дис уей”.

Видеото, качено в Ю Туб е било гледано над 17 милиона пъти, в това число и от самата Лейди Гага, която останала толкова впечатлена, че покани малката Мария за дует по време на концерт в Торонто.