Пролетта е времето, когато цялата природа се събужда и затова трябва и ние да се събудим от зимния сън, от лекото обездвижване. През този сезон организмът ни се активира за прочистване, това е сигнал, че можем да направим нещо за себе си, каза в \"На кафе\" д-р Вергиния Георгиева...

Пролетта е времето, когато цялата природа се събужда и затова трябва и ние да се събудим от зимния сън, от лекото обездвижване. През този сезон организмът ни се активира за прочистване, това е сигнал, че можем да направим нещо за себе си, каза в \"На кафе\" д-р Вергиния Георгиева.


По думите й през пролетта организмът ни максимално усвоява онова, което му подаваме, започваме да нормализираме теглото си.


Д-р Георгиева посъветва поне три месеца, през пролетта, да поемаме пробиотици, те подпомагат функцията на тънките и дебелите черва.


Защо да избегнем пролетната умора, трябва да поемаме повече витамини и да се движим максимално. Според Световната здравна организация идеалното здраве е хармония между физическо, емоционално и социално здраве.