Азис изненадва публиката не само с нов албум, но и с нова визия. Кралят на поп фолка стремително сваля тегло чрез специален режим на хранене. В рамките на три месеца вече е отслабнал с 25 килограма, но целта му е да отслабне още малко.

Азис изненадва публиката не само с нов албум, но и с нова визия. Кралят на поп фолка  стремително сваля тегло чрез специален режим на хранене. В рамките на три месеца вече е отслабнал с 25 килограма, но целта  му е да отслабне още малко –  два килограма от паласките и корема.

Той призна, че толкова слаб е бил на 16 или 17 години, когато е бил тийнейджър. За да постигне и поддържа резултата, на Азис му се налага да влиза и поне два пъти в седмицата във фитнеса. В момента той тренира за ръце и гърди, тъй като големите гърди оптически правят талията да изглежда по-тънка и прикрива паласките.

Нямаш право да не ходиш на фитнес, когато вече си отслабнал до такава степен, заключи певецът.

Няма трудно. Единствено първите дни бяха стресиращи, призна певецът, който е правил много предишни опити за отслабване.

\"Хубавото е, че храната ти я носят точно пред вратата. Можеш да се храниш, колкото си искаш. Можеш да си хапваш сандвичи, спагети, суфлета, торти...\" - това разказа Азис за своя режим.

Кралят на поп фолка призна, че е бил много комплексиран от теглото си, но никога не го е показвал.  Най-много го е боляло от думите \"дебел циганин\", въпреки че според него са били истина.

Неприятно е, когато ти си най-тежък в компанията и когато твоите дрехи са с най-голям размер, допълни още той.  Сега кралят на поп фолка е щастлив след драстичното си отслабване. Искам да изглеждам и да звуча модерно, а това е свързано с килограмите. Вече като че ли на заден план остават анаболните типове. Това заяви още Азис.

Той се гордее, че за обложката на новия си албум \"Гадна порода\",  който вече е на музикалния пазар, се е снимал с корсета на колежката си Галена – \"не ме питай как се наврях, едвам дишах, но сега вече си влизам съвсем спокойно\", разказа той. \"Колко жени могат да се похвалят, че корсетът на Галена им е по мярка?\", попита Кралят.

Относно новия си албум, Азис заяви, че той е  слушаем, като последната песен е народна, но е твърде тежка и невъзможно човек да е изслуша докрай. Певецът допълни, че в песента \"Гадна порода\" участва и неговата близка приятелка Анелия.

 

Как Кралят на поп фолка си прави анализ на имунитета, храносмилателната система, черния дроб, панкреаса и усвояемостта на тънките черва и проверява дали не му липсват важни витамини и минерали след драстичното отслабване с 25 килограма, може да видите ТУК.