В южноамериканската джунгла и пасторалното графство Мидсъмър ще ни отвеждат 2 нови сериала

В южноамериканската джунгла и пасторалното графство Мидсъмър ще ни отвеждат два нови сериала по Нова телевизия от тази седмица.

Всеки делничен ден криминалната поредица \"Убийства в Мидсъмър\" (14.30 ч.), и медицинският \"Накрай света\" (18.00 ч.) ще срещат зрителите с главен инспектор Том Барнаби (Джон Нетълс) и загадъчния доктор Бен Кийтън и техните екипи.

В \"Града на звездите\", далеч от цивилизацията, ни отвежда премиерният за националния ТВ ефир сериал – \"Накрай света\". Насред южноамериканската джунгла млад екип от лекари ежедневно се изправя лице в лице с личните си проблеми и страхове, както и с много други предизвикателства, сред които недостигащ персонал, оскъдни материали и различни пациентски случаи. Чаровният Бен Кийтън (Мартин Хендерсън), отказал се от висок пост и бляскава кариера, е основател на клиниката. Заедно с дясната му ръка – д-р Отис Коул (Джейсън Джордж), двамата ще учат новодошлите как да спасяват хората в най-провокативната среда, в която някога са работили. Току-що присъединили се към екипа са и младата идеалистка д-р Лили Бренър заедно с колегите й Мина Минярд и Мани Диас, които също ще намерят нов поглед към живота и лекарската професия на това необичайно място. Изпълнителни продуценти са Шонда Раймс и Бетси Бийърс, виновни и за друг хитов сериал \"Анатомията на Грей\".

От южноамериканската джунгла Нова ТВ ни пренася във Великобритания и малкото градче Мидсъмър. Създаден по романите на Каролайн Греъм, \"Убийства в Мидсъмър\" изкарва на бял свят тайните на английския провинциален живот – наркомания, изневери, кръвосмешения, хомосексуализъм, черна магия и дори няколко случая на садомазохизъм. Нито едно от тези неща обаче няма да успее да наруши хладнокръвието и невъзмутимия професионализъм на главен инспектор Барнаби, който винаги спазва стриктно закона и никога не превишава правата си. Зловещите аспекти на всяка история ще бъдат разведрявани именно от неговото остроумие и характерното британско чувство за хумор. Другата част от разследващия тандем, с когото ще разплитат престъпните загадки, е сержант Трой. Барнаби често е подпомаган от съпругата си Джойс (Джейн Уаймарк), наперената си дъщеря Къли (Лора Хауърд) и патологът на Мидсъмър д-р Джордж Булард (Бари Джаксън).