Смятала, че ще се присъедини към прокълнатия \"Клуб 27\" на починалите на тази възраст музикални звезди...

Покойната британска изпълнителка Ейми Уайнхаус смятала, че може да умре млада и да се присъедини към прокълнатия \"Клуб 27\" на починалите на тази възраст музикални звезди.

 

Към тази група приспадат Джими Хендрикс, Джанис Джоплин и фронтменът на \"Нирвана\" Кърт Кобейн.

 

Певицата почина в събота дома си в Камдън, северен Лондон. Смята се, че тя е била зависима към наркотиците, алкохола и храната.

 

Нейният приятел Алекс Фоудън, който едно време живееше с изпълнителката, заяви: \"За съжаление, Ейми беше много нестабилна личност. Тя винаги стигаше до крайности, особено по отношение на храната. Ейми винаги ми е казвала, че смята, че ще умре млада и че е знаела, че ще се присъедини към \"Клуб 27\".

 

Алекс твърди, че проблемът й с наркотиците е бил толкова голям, че понякога консумирала кокаин за 1000 паунда на вечер, защото плащала и за всичките си приятели.

 

\"Ейми беше много щедра, така че плащаше за всички наркотици - главно кокаин, хероин и канабис. В най-тежките си състояния тя можеше да изразходва до 1000 лири в рамките на денонощие за наркотици. Нейната поносимост към тях беше невероятна, но тя обикновено знаеше колко точно може да поеме\", допълва приятелят на покойната изпълнителка. /БГНЕС