Обзавеждането е изцяло по негова идея, а мебелите, картините са купувани от антиквариати.

Шарени дамаски, златни драперии, мебели столетници, куфари-гардероби – това са само малка част от нещата, които ще видите в дома на диджей Дамян, намиращ се в затворен комплекс в село Приселци, Варненско. Обзавеждането е изцяло по негова идея, а мебелите, картините и аксесоарите са купувани предимно от антикварни магазини в България и чужбина.

Шоуменът сподели за Зейнеб, която гостува в артистичния му дом, че купил апартамента преси години заради чистия въздух, природата и най-вече заради басейна, в който на воля се плацикат двете му дъщери от първия му брак – Александра Първа и Димана.

Едни от най-нестандартните места в дома на известния диджей и половинката му Ваня е прозрачната им баня и тоалетна, която се намира по средата на апартамента им.

\"Честно казано, подобна баня бях виждал в един филм, но вече не си спомням кой беше той. Там решението беше по-различно. Банята беше зад спалнята, но тук нямаше как да се получи зад спалнята, затова я направих настрани\", сподели пред Зейнеб диджей Дамян.

Той допълни, че няма защо да се притеснява, че банята е стъклена, защото в апартамента живеят само той и Ваня, а децата му идват само нагости.

\"Много ми е притеснено. Понякога дори го гоня навън да се разхожда, за да мога аз да вляза до тоалетна\", призна Ваня в \"На кафе\". Според нейната половинка обаче, тази баня е направена \"за сближаване\".

Какви неудобства създава това негово решение, както на половинката му, така и на гостите им, как всъщност са се събрали диджей Дамян и Ваня, които имат по един брак зад гърба си и каква татуировка обеща да си направи диджеят – вижте във видеото.