Звездата вероятно ще застане зад камерата като продуцент...

Холивудската звезда Брад Пит обяви, че прекратява кариерата си на актьор след 3 години. На пресконференция той поясни, че когато навърши 50 години ще се оттегли и вероятно ще застане зад камерата като продуцент или режисьор.

Преди няколко дни, пред австралийска телевизия Брад Пит заяви, че смята да играе още 3 години. На въпрос какво ще прави след това, той отговорил, че изобщо няма представа, но обичал продуцентството, операторската работа и монтажа.

 

Пред журналисти и фенове в столицата на Южна Корея, Брад Пит обясни думите си така: \"Не слагам краен срок или дата, на която ще се пенсионирам, но виждам, че това наближава. Просто имам и други интереси, харесва ми работата от другата страна на камерата\".

В друго интервю пък Брад Пит заяви, че приятелката му Анджелина Джоли не изключвала вероятността да увеличат семейството си. \"Какво да ви кажа, не зная дали сме спрели с децата\", заявил актьорът. Той пристигна в Южна Корея за да представи новия си филм, който излиза по кината в страната на 17-ти ноември.